Veeley - Wetgeving & Veiligheid - Orange Ventures

Wetgeving

Gebruik op de openbare weg is in heel Europa toegestaan. Veeley is naar de strengste veiligheidseisen getest bij TüV Rheinland en tevens goedgekeurd op basis van EU normering 168/2013. Veeley valt dus in de categorie snorfietsen met een maximale snelheid van 25 km/u.
Voor bromfietsen is het vaak eenvoudig om aan de eisen van de regelgeving te voldoen. Voor opvouwbare stepjes is dat wel wat anders. Heel veel opvouwbare stepjes, zo niet alle elektrische stepjes die je tegenwoordig kunt kopen voldoen niet aan deze zware Europese keuringseisen.
Bij de Veeley hebben we van meet af aan een TüV ingenieur mee laten denken in het design en ontwikkelproces. Voor echt alle onderdelen hebben wij matrijzen laten bouwen en daarbij voor specifieke onderdelen ook een E-merk certificering gekozen. Verlichting die niet voldoet kom je bij de Veeley niet tegen. Iedere lamp heeft een E-merk, ook de velgen en de banden voldoen aan deze strenge eisen en hebben het keurmerk, dat overigens verplicht is en uiteraard voor ons vanzelfsprekend.
De Veeley voldoet aan de strenge regelgeving van Europa. Deze prachtige machine is in zijn soort de eerste met een EU verordening 168/2013.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over Veeley?