Veeley - Veel gestelde vragen - Orange Ventures

Veiligheid

Bij de Veeley is vanaf de tekentafel rekening gehouden met de strengste veiligheidseisen. Niets is aan het toeval overgelaten.

Van de zeer solide constructie tot en met de hoogwaardige hydraulische schijfremmen alles staat in het teken van veiligheid en design.
De verlichting voldoet ruimschoots aan de normering en heeft een verplicht E-merk. Ook de velgen en banden zijn van kwalitatief hoog niveau. Met het gekozen profiel staat de Veeley solide en veilig op de weg. Weer of geen weer de Veeley brengt u veilig naar uw bestemming.
De accu is van de beste soort die LG momenteel te bieden heeft. Zeer brandveilig , betrouwbare kwaliteit en levensduur zijn mede verantwoordelijk van de kwaliteitsbeleving die u als klant moet voelen. Alle elektrische componenten zijn van de hoogste kwaliteit en de verwerking in het frame van de Veeley is van topniveau.
Veiligheid was ook reden om de elektrische circuits in de Veeley te scheiden. Aan de buitenzijde zijn waterdichte aansluitingen gemaakt waarbij de extra accu ( als optie leverbaar) na aansluiting geen enkele verbinding heeft met de krachtige ingebouwde accu.

Verborgen extra’s

Het wegklapbare zadel is uitvoerig getest en draagt een berijdersgewicht van 110 kg zonder probleem.
Alle bediening-schakelaars zijn ondergebracht in het display. Ook hier worden op deze wijze storingen tot een minimum beperkt. Bij onverwachte problemen is de display eenvoudig te vervangen.
De krachtige motor heeft uiteraard een EMC keuring ondergaan. Is zeer betrouwbaar onder alle omstandigheden en brengt u probleemloos op uw bestemming.
De handgrepen van de remmen voldoen ook aan de strengste eisen. De remleidingen zijn prachtig weggewerkt in het frame en hebben niets te leiden van invloeden van buitenaf.
De hydraulische schijfremmen zijn berekend op hun taak en brengen de Veeley onder alle omstandigheden snel en veilig tot stilstand.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over Veeley?