Veeley - De elektrische step van 2018 onderdeel van Orange Ventures

Wie is Orange Ventures?

Wij zijn het team Orange Ventures BV. Bedenkers van innoverende nieuwe producten en vernieuwers van bestaande producten. Orange Ventures BV is een dochteronderneming van Sakko Holding BV, met daarin ook het bedrijf Sakko Commercial. Binnen Nederland een grote speler op het gebied van brandstoffen.
Binnen de doelstelling van de ondernemingen is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Vanuit die filosofie worden nieuwe markten aangeboord, uitgediept, verbeterd en ontwikkeld.

Europees dealer netwerk

Vanuit onze thuisbasis in Bergen op Zoom verkopen wij met een dealer netwerk in Europa onze producten. Ook daarbuiten zijn wij actief. Onze nieuwe Veeley wordt ook verkocht in de Verenigde Staten en Korea. Dit zijn de koplopers in de nieuwe vorm van transport, elektrische steps. Naast een paar andere gepatenteerde producten is er veel tijd en geld geïnvesteerd in de ontwikkeling van een eigen merk in elektrische steps. De Veeley. Zowel de naam als het model, de gereedschappen en matrijzen zijn 100% eigendom van Orange Ventures BV.
Veeley… de elektrische step van 2018, is toonaangevend in zowel design, uitvoering, prestaties en functionaliteit op het gebied van elektrische mobiliteit voor forenzen.

Specialistisch team

Binnen Orange Ventures zorgen de verschillende teams: verkoop, inkoop, marketing, service en een certificeringsspecialist voor de juiste distributie en contacten met onze dealers en consumenten. Deze specialisten staan klaar om dealers en consumenten te ondersteunen bij al hun vragen. Daarnaast is er uiteraard ook een financiële afdeling en IT specialist.
Op het kantoor in Bergen op Zoom worden dealers ontvangen en getraind in met name de bijzondere eigenschappen van de Veeley. Daarnaast bieden wij een scala van andere elektrische steps onder de naam Skotero.
Onze slogan: “ Your mobility, our drive “ dekt volledig de lading.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over Veeley?