Veeley - De elektrische step voor dealers - Orange Ventures

Elektrische step inclusief de service van een dealer

Orange Ventures kiest voor de traditionele manier van verkoop als het om de elektrische step Veeley gaat. Niet dat we geen moderne middelen inzetten, dat zeker wel, maar omdat we maximale service willen bieden aan de kopers en gebruikers van de mooiste elektrische step van 2018. Daar heb je specialisten voor nodig, die een klant alles vertellen en laten voelen en beleven over dit topproduct.
Geen internet stunters, geen snelle verkopers, geen amateurs. Professionals voor een kwalitatief hoogwaardig product. Geen goedkoop product, hoewel de prijs reuze meevalt. Elektrische steps zijn er in alle prijsklassen van hoog tot laag. Maar slechts enkelen halen de topkwaliteit die je van een Europees goedgekeurd product mag verwachten. En wij kunnen het weten want ons assortiment qua elektrische steps is uitgebreid. Wij kennen de producten en weten als geen ander dat onze Veeley de top van het elektrische step assortiment is en dat wereldwijd gezien.
Om dit topproduct te verkopen heb je professionals nodig.

Dealers met verstand van zaken.

En dat zijn dealers met verstand van zaken. Voor een nieuwe auto of een topklasse fiets laat men zich ook adviseren bij een gespecialiseerde dealer. Zo ook voor de elektrische step van 2018, de Veeley.
Onze dealers zijn specialisten met verstand van zaken. Zij etaleren en demonstreren de Veeley en laten toekomstige berijders een proefrit maken. Alleen dan wordt duidelijk dat niet alleen de prachtige vormgeving en de gebruikte materialen een lust voor het oog zijn, maar dat de ongeëvenaarde rijkwaliteiten en het gebruiksgemak passen bij wat je van een topproduct en dealer mag verwachten.
De dealer is het aanspreekpunt van de Veeley rijder, hij levert de Veeley af en geeft uitleg over alle functionaliteiten en verborgen extra’s. Dat is wat u als klant mag verwachten.
Service en kwaliteit om de Veeley in topconditie te houden, daar zorgen wij en zeker onze dealers voor.

Schaduw

De Veeley is veelzijdig in gebruik

Illustratie woon-werkverkeer

voor woon-werk verkeer

Illustratie auto en camper

in de auto of camper

Illustratie Veeley tour

tijdens een Veeley tour

De voordelen van Veeley

Veeley geschikt voor openbare weg

Openbare weg

Gebruik op de openbare weg in heel Europa is toegestaan. Veeley is TüV geprüft en goedgekeurd op basis van ECE normering nr. 168/2013.

Kwaliteit

Kwaliteit

De Veeley beschikt over een hoogwaardig aluminium frame en is zeer stabiel. Een goed slot beveiligt de step tegen diefstal.

2 jaar garantie

2 jaar garantie

Als er iets mis is met de step, dan valt dit onder de garantie. Veeley geeft een garantie van 2 jaar* op materiaal- en fabricagefouten.

Inklapbaar

Inklapbaar

Met een geïntegreerd wegklapbaar zadel en stuuruiteinden en een inklapbare haak voor je tas wordt dit de mooiste elektrische step.

Lichtgewicht

Lichtgewicht

De Veeley is licht, past in de kofferbak en met zijn slimme handgreep trek je de Veeley naar je werkplek of zo onder je tafel.

Dubbele actieradius

Dubbele actieradius

De Veeley heeft als eerste een extra aansluiting voor een externe accu (als optie leverbaar). Revolutionair en voor een dubbele actieradius.

Brandveilig

(Brand)veilig

De Veeley ziet er niet alleen chique uit, maar bevat ook een brandveilige batterij en is waterdicht. Daarnaast is de step schokbestendig.

Display / computer

Display/computer

Alle opties zijn standaard: GPS, tracker, navigatie, music streaming, bluetooth, wireless control en uiteraard snelheid, afstand etc.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over Veeley?